Smaklig föreställning

Med fylliga tenorer och beska sopraner

OperaGrillen

Operagrillen är operans egen restaurang. Dagtid är den ett populärt vattenhål för stadens lunchgäster och kvällstid passar många operabesökare på att förgylla kvällen med middag eller barhäng.

Från svenska klassiker till moderna världsrätter
Vi serverar såväl svenska klassiska rätter som moderna världsrätter och anpassar gärna maten efter gästernas behov och önskemål. Menyn varierar med säsongens råvaror och det mesta som serveras är ekologiskt, även vinerna som valts ut av vår sommelier. Självklart serveras bara fisk från livskraftiga bestånd. Här kan du äta gott utan att kompromissa med det
goda samvetet. 

The Worlds Smallest Brewery
Alla som älskar öl bör passa på att utforska sortimentet från vårt mikrobryggeri. Den beska Sopranen och fylliga Tenoren finns alltid i sortimentet, andra ölsorter tas fram speciellt till säsongens föreställningar.

Egna produkter
Den som vill ta med sig de goda smakerna hem hittar flera produkter i shopen. Där finns till exempel honung från våra bikupor på taket, vårt lättöl Sopranen, en egen teblandning och Malmö Operas choklad.
 

Foajébaren

Vill du ha kaffe med kaka i pausen eller ett glas vin med tapastallrik innan föreställningen? Lyxa till det med champagne eller ta en enkel korv med bröd? I foajébarerna serveras ett brett sortiment av smårätter, bakverk, snacks och drycker. Foajén öppnar två timmar innan föreställningen.

Boka gärna din pausförtäring i förväg
så slipper du långa köer och kommer till dukat bord där du kan njuta i lugn och ro.

Tel: 040-20 85 00
E-post: bokning [at] malmoopera [dot] se

Föreställningsdagen kan du också boka och betala i foajéns förbeställningskassa (i mån av plats).